Creative Commons Licenc
Ch-Molnár Éva: AVABLOG című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetőek itt: muforditas.bloglap.hu

Fejléckép: Erik Tjallinks, Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc,

 

 

 

 


Belépés
Kereső

Chovanecz-Molnár Éva vagyok,

műfordító, angol nyelv és irodalom szakos tanár, kulturális perpetuum mobile, bevallottan olvasásfüggő.

Csapatban és önállóan is hatékonyan dolgozom, három gyermek édesanyjaként már jó ideje megoldandó helyzetekben, és nem problémákban gondolkodom.

2016 januárjában a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán irodalmi fordító/műfordító szakképesítést szereztem. Szabadúszóként állok a kiadók rendelkezésére. Első két regényfordításom a Móra Kiadó gondozásában jelent meg.

A Pannon (leánykori nevén Veszprémi) Egyetem angol nyelv és irodalom szakán 2003-ban végeztem középiskolai tanárként. Volt szerencsém már az egyetem alatt is tanítani, így tapasztalatot szerezhettem nyelv-, általános és középiskolában egyaránt.

A Váci Irodalmi Szalon társalapítójaként szabadidőmben a technikai háttérmunkát koordinálom a magamé mellett Matkovich Ilona elképzeléseihez. Rendszeresen benne van a kezem az Olvasás Éjszakája és a Kis Könyves Éj váci programjainak szervezésében is, sőt időnként még egy-egy rendhagyó irodalomóra megtartására is kapható vagyok. Mert a változatosság gyönyörködtet.

 

Fotó: Fehér Péter

READ ABOUT ME IN ENGLISH

 

 

 

0.042 mp