Creative Commons Licenc
Ch-Molnár Éva: AVABLOG című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetőek itt: muforditas.bloglap.hu

Fejléckép: Erik Tjallinks, Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc,

 

 

 

 


Belépés
Kereső

Kis mese - nagyoknak. Ursula Wills-Jones: Az időseprők

Rövid is, frappáns is, csavar is egyet a hétköznapi nézőponton: ez "Az időseprők" Ursula Wills-Jones tollából. Abszolút aktuális problémát feszeget igen szerethető módon.


Ms Wills-Jones

Aki bírja a meséket, annak jó szívvel ajánlom Az időseprőket. Annak pedig, aki időnként úgy érzi, hogy bizonyos szituációkba "beleragadva" vergődik, kifejezetten ajánlom. Rámutat hétköznapi kis játszmáinkra, gyarlóságainkra, tili-tolizásainkra kedves humorral, itt-ott csípős iróniával. Ebben az írásban más fontos egy huszonéves egyetemistának, más egy pályakezdőnek és megint más egy párkapcsolati krízisben utat kereső akárhány évesnek. Egy valamit azonban mindenki megtalálhat: a lehetőséget, hogy a történet által más szemszögből lásson rá saját helyzetére.

 

Az írónő egyébként Stroudban, Gloucestershireben nőtt fel és jelenleg Bristolban él. Rengeteget utazott, valódi és elképzelt utakon egyaránt. Sokoldalú alkotó, szépirodalommal és újságírással is foglalkozik. Írásaival számtatlan helyen találkozhat aki böngészi az angol nyelvű kiadványokat.

 

Link az eredetihez a fordítás alatt található.

 

Photo (c) Louise Gethin

 

Kis mese - nagyoknak. Ursula Wills-Jones: Az időseprők hozzászólásai

Szólj hozzá

0.025 mp