Creative Commons Licenc
Ch-Molnár Éva: AVABLOG című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetőek itt: muforditas.bloglap.hu

Fejléckép: Erik Tjallinks, Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc,

 

 

 

 


Belépés
Kereső

Ismét indul a műfordító képzés!

2016. szeptemberében ismét útjára indul a diplomás műfordító képzés a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán. A jól megközelíthető piliscsabai campuson idilli környezetben sajátíthatók el az alapozó ismeretek úgy elméletben, mint gyakorlatban, a szakma legkiválóbbjainak közreműködésével.


A képzést Somló Ágnes vezeti, aki olyan kiválóságokat is megnyert egy-egy előadás vagy teljes félév erejéig, mint Nádasdy Ádám, Bernard Adams, Szlukovényi Katalin, Kleinheincz Csilla, Pataricza Eszter, Owen Good vagy épp Dr. Mann Judit, aki a szerzői joggal kapcsolatos előadásokat tartja.

Műfordító nem attól lesz az ember, hogy papírt kap róla. A tehetség mellett ez kőkemény munka, de ennek a képzésnek a segítségével a kezdeti lépcsőfokokat kettesével-hármasával veheti az ember és nem csak a szövegeket, de a szakmai kérdéseket is tudatosabban kezeli.

Jó szívvel ajánlom!

Chovanecz-Molnár Éva

okleveles műfordító (jipíííííííí)

Ismét indul a műfordító képzés! hozzászólásai

Szólj hozzá

0.047 mp