Creative Commons Licenc
Ch-Molnár Éva: AVABLOG című műve Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc alatt van.
Az ezen publikus licenc hatáskörén kívül eső jogok megtekinthetőek itt: muforditas.bloglap.hu

Fejléckép: Erik Tjallinks, Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 3.0 Unported Licenc,

 

 

 

 


Belépés
Kereső

Indul a Második Évad!

Már áprilisban, a záróesten tudtuk: lesz folytatás. Mert van igény, befogadókészség, rajongás. Ezt nem hagyhatjuk elröppenni! A Váci Irodalmi Szalon fontos lett a váciaknak. Úgyhogy rengeteg munka, sok gyümölcsöző együtműködés eredményeként itt az új sorozat, mely nemes egyszerűséggel a Második Évad címet viseli.


Spiró, Vámos, Esterházy, Háy, Schaffer, Lackfi. Ha nem írok keresztneveket, akkor is tudják, kiről beszélek. Fontosak, értékesek, megosztók, eredetik. Kíváncsiak vagyunk rájuk.

A beszélgetéseket Matkovich Ilona író, újszágíró vezeti, az írók bemutatásában pedig a Váci Madách Imre Gimnázium diákjai, Bártfai Vivien, Sebestyén Andrea, Suba Stefi, Kádár-Gál Dóra, és Szabó Zsanett vesznek részt. A videó felvételt Mikulinszki Tamás a fotókat Princz Laura készíti majd.

A zenét pedig ezúttal a Pikéthy Tibor Zeneművészeti Szakközépiskola növendékeinek, Mészáros Eszternek, Váczi Kristófnak, Szabó Enikőnek, Jakus Ábelnek, Szigeti Zsófiának és zenész barátainak, valamint Lachegyi Máté zongoraművésznek köszönhetjük!

Hatalmas köszönet illeti még Mester Borbála grafikust, aki nemcsak engedélyezte grafikájának felhasználását a Szalon kreatív anyagain, de a bérlet ötlete és megtervezése is a nevéhez fűződik, nem is beszélve a számos felbecsülhetetlen értékű tanácsról és javaslatról!

A plakátért pedig köszönet illeti Bogár Ágnes grafikust és az Arcust.

Akiket a felsorolásból kihagytam: a ti munkátok a legfontosabb! Megfogalmazhatatlan!

 

MINDENKIT VÁRUNK SZERETETTEL!

 

Chovanecz-Molnár Éva, a programsorozat koordinátora

Indul a Második Évad! hozzászólásai

Szólj hozzá

0.031 mp